Gå til innholdet

Om Sørlie

Sørlie Prosjektinnredninger AS er Østfolds største leverandør av møbler og innredninger til bl.a. kontorer, møterom, kantiner, fellesarealer/sosiale møteplasser, barnehager, skoler og syke- og aldershjem.

Vi er et moderne og fremtidsrettet selskap med 35 engasjerte medarbeidere. Selskapet hadde en omsetning i 2020 på 128 millioner, og har en sunn økonomi. Selskapet har sitt utspring i Karl Sørlie (1913) og møbelvarehuset Idé Finn Sørlie AS (1987). I 2013 ble selskapet 100 år. 

I januar 2019 ble selskapet solgt og er nå en del av Frigaardgruppen AS. 

Vår kjernekompetanse er:


  • Funksjonelle og designmessige gode løsninger, også over tid og til riktig pris 
  • Kvalitet, både i forhold til produkter, prosjektering, prosjektledelse, leveranse/montasje og oppfølging inklusive reklamasjoner og service

Vi er en uavhengig forhandler/leverandør som tilbyr produkter fra de beste produsentene i markedet. Produsentene er både norske og utenlandske, bl.a. svenske, danske, tyske, italienske og sveitsiske. Sortimentet er bredt. Som totalleverandør leverer og monterer vi det aller meste innen møbler og fast innredning. Til PNØ (Prosjekt Nytt Østfoldsykehus) ble vi, sammen med Idema AS, valgt som leverandør for entreprise byggutstyr, verdi kr 100 millioner. 

Sørlie Prosjektinnredninger AS en Miljøfyrtårnssertifisert og medlem av Grønt punkt. Selskapet er også medlem av Startbank.


Våre kunder er primært det offentlige og næringslivet. Vi har rammeavtaler med et stort antall kommuner og offentlige virksomheter. 

Vår visjon: Sørlie Prosjektinnredninger AS er kundens førstevalg innen kontormøbler og innredninger.
Vår forretningsidé: Sørlie Prosjektinnredninger AS leverer optimale løsninger ift. funksjon og design til det offentlige og næringsliv.

Verdigrunnlag


Sørlie kjennetegnes av følgende verdier:
  • Kreativ, innovativ og nytenkende
  • Rådgiver, løsningsorientert og hjelpsom
  • Behandler alle med respekt 
  • Profesjonell og seriøs 
  • Til å stole på – holde det vi lover