Gå til innholdet

Vi leverer nå Huseby kjøkken.


logo2
huseby-kjokken_pinje_sq_web-scaled-qnv0dy0b3lfvxj217qni8heml6ymevsfl76goq86rk
Klikk her for å se våre kjøkkenmodeller.

Gjennom innovasjon, produktutvikling og høyteknologi har Huseby vokst fra snekkerverksted til industriell spisskompetansebedrift. Dette har vært en reise fra høvelspon til laserpresisjon. Men ennå bygger vi kjøkken, bad og garderobe på ekte møbelvis. For oss handler alt om lojaliteten til håndverksarven, kjærligheten til detaljene, forpliktelsen til kvaliteten og respekten for kunden.

Et kvalitetskjøkken skal vare lenge. Siden starten i 1945 har Husebys produktfilosofi vært at produktene skal være av høy kvalitet, ha lang levetid og et design som holder seg i mange år. Bærekraftig produksjon, materialvalg og logistikkløsninger

blir mer og mer viktig i årene som kommer. Vi har kommet langt, og vår ambisjon er å kontinuerlig forbedre vårt bærekraftsarbeid for våre produkter og i vår virksomhet generelt.

Solide gjennomtenkte løsninger som inviterer til bruk og glede, gang på gang. Lekre innbydende farger og unike overflatebehandlinger som vekker følelser når man kommer inn i rommet, når kombinasjonene skaper begeistring og samtale. Følelsen du får når du bruker ditt Husebykjøkken, år etter år.

Huseby har laget kvalitetskjøkken i over 50 år!