Gå til innholdet

Om Sørlie

Ansatte Sørlie Prosjektinnredninger
Sørlie Prosjektinnredninger AS er Østfolds største leverandør av møbler og innredninger til bl.a. kontorer, møterom, kantiner, fellesarealer/sosiale møteplasser, barnehager, skoler og syke- og aldershjem. Markedsområdet er Østfold og søndre Akershus.
Vi er et moderne og fremtidsrettet selskap med 36 engasjerte medarbeidere og en årlig «normalomsetning» kr 150 millioner. I 2014 var omsetningen kr 205 millioner på grunn av leveranser til PNØ – Prosjekt Nytt Østfold Sykehus. Selskapet har sitt utspring i Karl Sørlie (1913) og møbelvarehuset Idé Finn Sørlie AS (1987). I 2013 ble selskapet 100 år. Sørlie Prosjektinnredninger AS er en familiebedrift med tredje og fjerde generasjons eiere. Arnfinn Sørlie (62) og Aleksander Sørlie (31).

Vår kjernekompetanse er:


  • Funksjonelle og designmessige gode løsninger, også over tid og til riktig pris 
  • Kvalitet, både i forhold til produkter, prosjektering, prosjektledelse, leveranse/montasje og oppfølging inklusive reklamasjoner og service

Vi er en uavhengig forhandler/leverandør som tilbyr produkter fra de beste produsentene i markedet. Produsentene er både norske og utenlandske, bl.a. svenske, danske, tyske, italienske og sveitsiske. Sortimentet er bredt. Som totalleverandør leverer og monterer vi det aller meste innen møbler og fast innredning. Til PNØ (Prosjekt Nytt Østfoldsykehus) ble vi, sammen med Idema AS, valgt som leverandør for entreprise byggutstyr, verdi kr 100 millioner. I 2014 ble vi valgt som leverandør for entreprise møbler og kategori arbeidsplasser, verdi kr 18 millioner.

Våre kunder er primært det offentlige og næringslivet. Vi har rammeavtaler med Østfold Fylkeskommune, Fylkesmann i Østfold og 19 av 20 kommuner i Østfold, og flere kommuner i søndre Akershus.
Vår visjon: Sørlie Prosjektinnredninger AS er kundens førstevalg innen kontormøbler og innredninger.
Vår forretningsidé: Sørlie Prosjektinnredninger AS leverer optimale løsninger ift. funksjon og design til det offentlige og næringslivet i Østfold og søndre Akershus.

Verdigrunnlag


Sørlie kjennetegnes av følgende verdier:
  • Kreativ, innovativ og nytenkende
  • Rådgiver, løsningsorientert og hjelpsom
  • Behandler alle med respekt 
  • Profesjonell og seriøs 
  • Til å stole på – holde det vi lover