Gå til innholdet

Kundeservice

Din samarbeidspartner innen små og store innredningsbehov

Din samarbeidspartner for små og store innredningsbehov!

Tall
Sørlie Prosjektinnredninger AS omsatte i år 2013 for kr 148 mill. og har en markedsandel i dag på ca. 50% i Østfold.
 
Kunder
Vårt salg er i stor grad prosjektrelatert i tillegg til rammeavtaler med Østfold fylkeskommune samt en rekke kommuner i Østfold og Søndre Akershus.

Leverandører
Våre leverandører er mange og medfører at vi kan tilby et stort, variert og tilpasset utvalg til våre kunder. Blant våre hovedleverandører er EFG, Edsbyn, Håg, Savo, Fora Form, Helland, Osnes Industrier, Sarpsborg Metall, Scan Sørlie, Svenheim Møbelfabrikk og Modulvegger AS.

Ansatte
Vi er i dag 44 ansatte som stortrives i et hektisk og godt sammensatt miljø.

Beliggenhet
Virksomheten holder til i moderne lokaler i glassbuen på Sørlie Torget, Tunejordet. Nærheten til E6 gjør oss lett tilgjengelige og er godt utgangspunkt for å betjene våre kunder som befinner seg i Østfold og Søndre Akershus.

Løsninger
Våre produkter og løsninger har gjennom mange år høstet anerkjennelse fra små og store kunder i hele Østfold. Dette bevises gjennom at vi i dag er Østfolds største leverandør av kontor-, skole- og institusjonsinnredning.

I vår nye utstilling ønsker vi å vise noe av vårt brede produktspekter. Vi tilbyr alt fra hjemmekontorløsninger til komplette prosjektløsninger. Dette kan i tillegg til tradisjonell innredning gjerne inkludere gardiner, modulvegger og himling.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til oss!

Ingen kunde er for liten, ingen kunde er for stor!